einde schooljaar (of bijna toch)

Sinds vrijdag zit het erop. Het ganse schema is afgewerkt, alle lessen zijn erdoor. Er staan nog een paar lessen W.O. op, maar ik denk dat we kunnen aannemen dat we deze maand nog wel naar het Seattle Aquarium zullen geraken.

next up: exams

(Rolleiflex FX 80mm f/2.8, Heidosmat-Rolleinar 1, Fuji PRO400H, 400ASA)

“Dit is dus echt wel mijn laatste blauwe blaadje”, vroeg Henri om heel erg zeker te zijn dat ik geen onaangename verrassing meer achterhield.

Een paar weken geleden had hij me nog verzekerd dat die groene en blauwe blaadjes niet gelijk moesten oplopen, en dat die blauwe soms niet allemaal worden ingevuld. Yeah right, had ik toen gedacht, en op nog geen twee dagen tijd hadden we de blauwe achterstand ingehaald.

Oh man!

(Rolleiflex FX 80mm f/2.8, Heidosmat-Rolleinar 1, Fuji PRO400H, 400ASA)

Vandaag kijk ik eens na hoe het juist zit met de toetsen/examens, en dan werken we ook dat af, zodat we de rest van de maand vrij hebben. Dan heeft hij bijna drie maanden vakantie –het zal nog een tijdje duren eer hij dat dan nog eens meemaakt.

Oh man! Wij hebben wel geen examens hé papa!”

Yeah right, zoon.”

3 gedachtes over “einde schooljaar (of bijna toch)”

  1. 🙂

    Dankzij de balpen die Henri vastheeft, zit ik met een liedje in mijn hoofd. Merci daarvoor, Bollaert! 😉 (Duffy, Warwick Avenue)

  2. Dat was het hotel waar zijn grootouders in verbleven toen ze hier waren. Ik zit al de ganse tijd te twijfelen om die cd van Duffy te kopen, ze hadden hem hier ergens on sale.

Reageren niet meer mogelijk.