’t Is vertrokken hé!

“Surprise!”, was het onderwerp van de eerste e-mail, een maand geleden. En dat was vergezeld van volgende video (die ik op youtube heb durven posten gezien de persoon er zelf toch niet opstaat).

Dat was een zaterdag, en de maandag erop kreeg ik een tweede: “’t Is vertrokken hé!” Met als bedenking: ben nu toch curieus hoelang het er gaat over doen…. Heel lang, duidelijk, want de milde schenker postte op 22 mei nog dit berichtje: De Post zal haar personeel laten fouilleren, nadat ik hem had gemeld dat er nog steeds geen koffie in zicht was.

Maar kijk! Wat stond er vandaag bovenop onze brievenbus? Het pakje! Proper en wel, stevig verpakt in de originele Mokabon-verpakking –ik denk niet dat er douane of DEA aan te pas is gekomen.

Dankuwel, Huug!
(Dank zij u ga ik net toekomen met mijn koffievoorraad, denk ik.)

Een gedachte over “’t Is vertrokken hé!”

  1. Straffe koffie! Mijn vertrouwen in De Post(erijen aller landen) is op slag klaarwakker. Bij deze: mijn welgemeende en diepe verontschuldigingen bij alle “postiers” voor mijn ongegronde en vuige verdachtmakingen. Ik zal het nooit meer doen. Ik ga nu als straf een halfuur in een hoekje zitten. Op mijn knieën!

Reacties zijn gesloten.