Info

volume12 (adventures in autofiction) is het weblog van Bruno Bollaert.

Hij leeft samen met Professor K. en hun zoon Henri in de buurt van het Gentse Sint-Pietersstation. Geplaagd door een daaruit resulterende grote bereikbaarheid heeft hij met het openbaar voervoer (vooral dan met de tram) een haat-liefde verhouding.

Hij is verslaafd aan boeken, muziek en films; zie ook de twaalf suggesties en de maandelijkse lijstjes, en verder is er ook iets met fotografie en jazz. Hij loopt en fietst, speelt saxofoon (tenor) en een heel klein beetje piano, heeft een paar gitaren staan en moest wegens een schouderprobleem eerdere cello-plannen opbergen.

Een jeugd van indoctrinatie door de jezuïeten hebben van hem een onuitstaanbaar manspersoon gemaakt. Hij is een god en verjaart binnenkort.

Disclaimer

Bruno werkt (n)ergens in het Gentse. Dat is echter noch voor u, noch voor dit weblog van tel. Alle informatie die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit weblog kan worden gelinkt, kan en mag op geen enkele wijze met zijn werk(gever) in verband worden gebracht. Dit weblog is zuivere fictie, zelfs al denkt u daar anders over, of zelfs indien dat elders op deze site expliciet of impliciet zou worden tegengesproken.

Tevens wijst Bruno elke verantwoordelijkheid af voor inhoud van, of acties op sites waarnaar wordt gelinked of waaruit wordt geciteerd.

Door dit weblog te lezen, verklaart u zich onvoorwaardelijk akkoord met de voorwaarden van deze disclaimer.

Most rights reserved.

Quotering

De uitleg voor de quotering van films, boeken, etc. Zowel 0 als **** worden slechts bij uitzondering toegekend.

  • 0 niet alleen heb ik er spijt van dat ik dit gezien/gelezen/gehoord heb, veel slechter dan dit kan het niet worden.
  • * zou ik dit opnieuw bekijken/lezen/beluisteren: nee; heb ik er spijt van dat ik dit gezien/gelezen/gehoord heb: eigenlijk wel
  • ** zou ik hem opnieuw bekijken/lezen/beluisteren: waarschijnlijk niet; heb ik er spijt van dat ik dit gezien/gelezen/gehoord heb: nee
  • *** zou ik hem opnieuw bekijken/lezen/beluisteren: ja; zou ik mij dit aanschaffen: waarschijnlijk wel
  • **** niet alleen zou ik dit opnieuw bekijken/lezen/beluisteren, als u maar een paar zaken per jaar bekijkt/leest/beluistert, laat deze er dan één van zijn

Colofon

volume12 (adventures in autofiction), verschijnt op onregelmatige wijze sinds 1996, en dagelijks sinds september 2003.

Bruno Bollaert, public [at] volume12 [punt] net

ISSN 1781-4243

ISSN 1781-4243