futloos

Zoveel energie als ik gewoon ben te hebben, zo weinig heb ik er wanneer ik weer eens door aften word geplaagd. Ik heb het al herhaaldelijke keren aangehaald, verandering van weer speelt een grote rol. En zie, we bevinden ons plotsklaps tien graden lager op de temperatuurschaal, en daar komen de ondingen opzetten.

Gisteren heb ik dus, kort na het verjaardagdiner voor mijn schoonvader, noodgewongen het bed moeten opzoeken, om alweer als een blok in slaap te verzinken. Eergisteren ben ik om diezelfde reden –sterk tegen mijn gewoontes in– snel van de Projectvergadering naar huis getrokken om te kunnen rusten. ’s Ochtends word ik veel te vroeg wakker, op de trein dommel ik opnieuw in, en de concentratiedipjes volgen elkaar sneller op dan ik kan bijhouden.

Zoethout zou helpen, zo werd gesuggereerd. Maar waar kunt ge dat nog kopen?

6 gedachtes over “futloos”

  1. Zoethout kan je nog vinden bij “Dille en Kamille”.

    Sterkte

  2. Ik zou toch echt dat middeltje van mij eens proberen: ik heb nog nooit meer dan drie aften tegelijk gehad, maar ik kreeg ze er toch mee weg – dat en veel slapen, inderdaad. De pijn was in elk geval toch telkens voor een paar uur weg.

  3. Ik kreeg zoethout indertijd van mijn papa, of m.a.w. te vinden bij de apotheker!

  4. nu Bartel het zegt, valt mijnen eurocent ook: inderdaad bij Dille en Kamille. Als ik mij niet vergis stonden ze in de winkel in Gent zelfs in een potje vlakbij de kassa.

  5. ‘k Heb er hier thuis liggen steek het straks als ik naar mijn werk ga (20 u.40) in de brievenbus.

Reacties zijn gesloten.