energie(k)

Begin deze maand schreef ik nog dat ik geplaagd zat met een batterij aften, en dat –zoals gewoonlijk– pijnstillers niet helpen. Tradonal blijkt toch iets van effect te hebben, al is het maar dat ik er duidelijk misselijk van word, en een beetje ijl in het hoofd (deugenieten zullen dan weer graag opmerken dat ik altijd al een beetje ijl in het hoofd ben). Soit, de beste resultaten tot nog toe. Maar de ondingen verdwenen er niet mee.

Dus zijn we nog maar eens een kuur Medrol gestart. En kijk, in minder dan een week zijn ze zo goed als verdwenen. Ik ben wel weer ongelooflijk hyper geworden –en ja ook dat is anders al erg genoeg– en vermoedelijk kan ik de slapeloosheid ook daaraan een beetje wijten. Ondertussen bouwen we al ijverig af (nog twee dagen een kwartje per dag), want als het nog lang doorgaat (met dat slaaptekort e.d.) zou ik wel eens kunnen crashen. Maar hey, ik voel mij goed, vol energie, de aften zijn weg, en de zon schijnt.

3 gedachtes over “energie(k)”

  1. Ik las deze week nog in een boek (superfood for kids!) dat citroensap als gorgelmiddel goed is tegen aften e.d. (stond wel niet bij of dit in zuivere vorm of aangelengd met water was). Misschien ook eens de moeite van het proberen waard (voor zover nog niet uitgetest natuurlijk).

  2. lees net in een oudere entry dat je ook dit al geprobeerd hebt met enkel een pijnlijk effect (waar ik ergens al voor vreesde). Zelf citroenfanaat zijnde, vind ik het prikkende gevoel niet zo erg maar dat is dan uiteraard in een toestand zonder aften

Reacties zijn gesloten.