zomerfilms

J. had het aangekondigd op Het Project, en de miskleun Die fetten Jahre sind vorbei (aka The Edukators) lag al achter ons, dus heb ik mij gisteren laten verleiden tot Temporada de patos (niet meteen een enorme verbetering op The Edukators).

Maar het ging mij niet echt om de film. Het was jaren geleden dat ik nog eens in de Vooruit naar een gratis film was gaan kijken. De laatste keer dateert van Psycho ergens in de jaren 90, een gebeurtenis die nog steeds stevig in Tessa’s geheugen staat gegrift. Zo’n filmvoorstelling in de Vooruit is een veel geslaagder community event (web 2.0 !) dan je kan bekomen in een normale cinemazaal. Het Vooruit Kafee wordt verduisterd, maar niet gesloten, zodat je nog steeds het geroezemoes hebt van de tooggangers.

Verschrikkelijk gezellig allemaal (maar niet om nu elke film zo te gaan bekijken). Vanavond vindt u er mij (ons) waarschijnlijk reeds terug, voor Lila dit ça. Ik ben er nog niet uit of La Mala Educación en Machuca op locatie dan wel thuis ga bekijken (kwestie dat Tessa kan meekijken, zonder dat we een oppas voor Henri nodig hebben), dus kan het best zijn dat ik pas terugkeer voor de afsluiter Dopo mezzanotte. Mag ik u ondertussen nog ten zeerste Ki-duk Kims Samaria (Samaritan Girlbespreking) aanraden (op ma 26/6).

Een gedachte over “zomerfilms”

  1. nja ik dacht al dat je bij momenten in slaap gevallen was 😉
    tot dezen avond dan!

Reacties zijn gesloten.