niet langer bedrogen

Deel drie in de saga van de François Ozon Box [1 & 2].

Zondag had ik nog even teruggemaild naar ABC Distributie (het kantoor in Antwerpen). Dat ik nog steeds nieuwsgierig was naar hoe mijn ‘probleem’ zou worden opgelost. Naar aanleiding van mijn mail/klacht werd een reminder gestuurd naar de retailers, met het verzoek de klant zo duidelijk te informeren, zo was het antwoord waar ik geen stap mee verder was. Dus mailde ik vanochtend nog eens.

Wat betreft de stickers (nogmaals, op mijn box was geen sticker bevestigd), kan ik uit de tekst in uw e-mail (Le temps qui reste in uw bioskoop 30/11 uw dvd verkrijgbaar vanaf mei 2006) niet opmaken of de 8e DVD afzonderlijk dient worden aangekocht. Volgens uw e-mail staat er immers uw dvd verkrijgbaar vanaf mei 2006, waaruit ik hooguit kan afleiden dat de 8e DVD pas in mei 2006 beschikbaar is (met een bon af te halen ?); volgens uw tekst staat er NIET dat de DVD afzonderlijk dient worden aangekocht!

Een uurtje later kwam het verlossende antwoord:

Dat is ook zo. U kan de dvd afhalen vanaf mei 2006. Hou uw aankoopbewijs bij en de dvd zal perfect passen in de slimcase en zo zal uw dvd box van Ozon volledig zijn.

Voila. Opgelost. In mei vervolledigen wij onze box. U hebt uw aankoopbewijs toch ook nog? (Ik heb het mijne uit de vuilbak gevist toen ik de lege slimcase aantrof.)

Een gedachte over “niet langer bedrogen”

  1. Vandaag in de Fnac geweest (Leuven): geen sticker met verwijzing naar mei 2006 op de doos.

Reacties zijn gesloten.