inbox mei

Vijf e-mailtjes in mijn inbox komen van mijzelve. Soms zijn het losse notities die ik door omstandigheden niet in de Moleskine heb geschreven, soms zijn het stukken van een entry waar ik aan was begonnen, soms zijn het gewoon zaken die ik van internet heb geplukt en waarbij het gemakkelijker is cut & paste te doen dan over te schrijven.

[20/05/2005] Uit: J’Abandonne van Philippe Claudel

Le journaliste demandait à cette femme, en passe d’être élue à la tête du RPR, ce qu’elle haïssait le plus. Elle a répondu spontanément: “Lionel Jospin!” Elle n’a pas dit: “Je hais la misère, l’injustice, la souffrance, la pauvreté, la maladie, l’indifférence, la guerre, l’inhumain, la détresse, le chômage, le crime…” Non, elle a dit que ce qu’elle haïssait le plus, c’est un être humain, c’est à dire toi mon enfant, c’est à dire moi. Ce que cette femme pensait le plus immonde dans le monde qu’elle aspirait à gouverner, c’était un homme.

-en-

demain est un autre jour

[12/05/2005] Een mogelijk begin van (alweer) een wish list:

  • “Dochter van de jungle”, door Sabine Kuegler, uitgeverij Sirene
  • “A Long Way Down”, Nick Hornby

[11/05/2005] Iets om eens te ‘bekijken’

RSS Calendar

[07/04/2005] Iets om het stukje op de info pagina mee te vervangen:

Bruno is net iets te impulsief dan goed voor hem is, en zwaar overtuigd van serendipiteit. Valt van boeken in muziek, van jazz in klassiek, van concerten in optredens, van fotografie in motorrijden, en is altijd weer zo blij als een kind wanneer hij zich, eerst zeer tegen zijn zin, toch maar weer eens op sleeptouw heeft laten nemen naar een of ander evenement.

Hij neemt elke dag trouw de trein naar Brussel –en tot zijn immense opluchting des avonds terug naar Gent– waardoor hij overschot van tijd heeft om te lezen én andere mensen van de muziek op zijn iPod te laten meegenieten. Neemt het niet te nauw met de realiteit, want “niets is wat het lijkt”.

Houdt van barok, met zwier en zwaai, maar niet van drukdoenerij (een teken van ouderdom, ongetwijfeld). In de vorige eeuw had hij nog gauw op internet gedebuteerd met december.org, een niet geheel (on)verdienstelijk samenraapsel over minimalistische ‘auteurs’ die hij dacht met elkaar in verband te moeten brengen. Was ervan overtuigd, met passende Weltschmertz, nooit de dertig te zullen halen, maar het leven heeft ook die gedachte voorbijgestoken.

[02/03/2005] Mijn oudste lijst: lenzen:

  • Nikkor AF-S DX 12-24/4.0 G ED 919.00 EUR
  • Nikkor AF 20/2.8 D excl. HB-4 62mm 439.00 EUR
  • Nikkor AF-S VR 24-120/ 3.5-5.6 G 72mm 539.00 EUR
  • Nikkor AF 50/1.8 D 98.00 EUR

Voila. Ook weer opgekuist.

Een gedachte over “inbox mei”

  1. oeps..waar ben ik … was gewoon op zoek naar info over de nieuwe moleskine agenda’s en kom hier terecht…Bruno Bollaert… nog nooit van g’hoord ( mijn oprechte excuses)…wat een foto’s…werkt hij voor DM, “copin” van Vanfleteren of Dirven… begrijp niet goed wat een “weblog” is maar kom ‘k vind het geweldig…lettertype, kleuren…djie, ‘k ben er puur niet goed van… hoop dat hij ons ooit uitpikt om een fotooken van te nemen …’k zal het uur & de plaats wel laten weten dat we (Mini-Ben, Big Ben en ikke) toevallig voorbij uw lens (bij voorkeur Leica)lopen…

Reacties zijn gesloten.