Ontbijt (en de rest volgde vanzelf)

“We zijn blijven kijken tot de C van Tsjechië”, vertelden we Henri vanochtend bij het ontbijt, die net niet met zijn ogen rolde bij het aanhoren van deze taalspeling. We zaten in Café Labath te ontbijten –de OR is dicht tot ergens in augustus (eigenlijk wel spijtig dat er nergens online staat tot wanneer juist), en Labath is zeker een valabel alternatief.

Ontbijt door Bruno Bollaert

We hebben thuis wat gezocht naar een uitzending die het Olympische schermen zou brengen, maar we hebben niet meteen ergens een kanaal gevonden. Zwemmers met hopen, en voetballers en fietsers –tegenwoordig kwalificeert ook élke (kijkcijfer)sport als Olympische discipline– maar er vallen geen schermers op de kabel of het internet te bespeuren (de resultaten wel).

Tuinmatras door Bruno Bollaert

De rest van de dag werd zoveel mogelijk in de tuin doorgebracht –zijn koorts mag dan wel grotendeels geweken zijn (die werd ingeruild voor een stevige hoest), maar hij heeft nood aan frisse lucht. Hij heeft zijn tent opgeruimd, en gelezen (in de schaduw, hij zou wel eens een kleurtje kunnen krijgen),…

Waterpistolen door Bruno Bollaert

…en dan toch nog even zijn waterpistolen afgevuurd –onderwijl hevig hoestend.

En ik denk dat zijn computer (mijn oude Mac Pro uit 2005) kapot is. En ik heb nog iets te vertellen over mijn nieuw overalmeeneemfototoestel waar ik zo content van ben (Fujifilm X-Pro1). En over Spotify vs Qobuz. Maar ’t is vakantie, ’t zal voor een andere keer zijn.

2 gedachtes over “Ontbijt (en de rest volgde vanzelf)”

  1. Nog niet zelf geprobeerd, maar naar het schijnt kan je via de website van de BBC werkelijk élke sport op de Olympische spelen live bekijken!

Reacties zijn gesloten.