als ik erg geïnspireerd ben, praat ik met mijn groenten

Homarus doet Slawinski

Willy Slawinski sterft op 27 april 1992 in Gent. Hij is slechts 44 jaar oud geworden, maar zijn kookkunst (nooit is die omschrijving terechter gebruikt) plaatst hem ver in de toekomst. Met de Slawinski box brengt Homarus een hommage aan Belgiës grootste culinair talent. Ik heb hem al een half jaar in mijn bezit, maar ik heb de verpakking pas gisteren durven openen.

Lees meer over Willy Slawinski, kookkunstenaar bij Het Project.

4 gedachtes over “als ik erg geïnspireerd ben, praat ik met mijn groenten”

  1. het is werkelijk een p.r.a.c.h.t.i.g. boek…vooral het gedeelte met de notities van dhr Slawinsky voor zijn eigen boek zijn ontzetten boeiend!

    (mooie foto trouwens !!)

  2. Ik heb voor de tentoonstelling Heilige huisjes, de cataloog en communicatiesysteem ontworpen en toen viel dit boek me ook al meteen op. Omwille van het feit dat het nu net geen boek is vind ik het juist interessant. De vormgeving kan volgens mij stukken beter, maar misschien is het gewoon omdat het een beetje gedateerd is, alsook de fotografie. Maar niettemin de moeite om het boek eens te bekijken. Mooi afgewerkt, goed concept, lekkere recepten.

  3. Bedankt Dieter.

    @Herfstmensje: ongelooflijk fout hé, die vormgeving, maar zo zag de typo er in de jaren 80 helaas vaak echt uit. Met dank aan de computer 😉

  4. Inderdaad, wat zijn we dezer dagen toch geprezen met een pracht van een mac! maar nu is er ook meer sprake van kwantiteit en minder van kwaliteit, wat te betreuren valt.

Reacties zijn gesloten.