uit de oude doos

Vermits Tessa van (inslapende) wacht is, Henri dus bij de grootouders is blijven slapen, en sinds de aannemer niet is komen opdagen voor de geplande (kleine) herstelling, ben ik een beetje aan het opruimen. Waarbij ik op een aantal oude foto’s ben gestoten.

Gezien ik geen zin had de negatieven in te scannen, heb ik de foto’s gewoon op de vloer gelegd, en heb ik van de afdrukken digitale foto’s genomen. Met gemengd resultaat. De foto’s werden genomen met mijn Nikon SLR (F-301), in 1997, in Providence, RI, tijdens een zes weken durende Summer School op het RISD.

city hall
City Hall, of iets dergelijks. In elk geval hadden de locale Amerikanen er vreselijk ontzag voor.

het kerkhof
Het kerkhof. Waar ik met een paar studiegenoten naar toe was getrokken om foto’s te maken voor een of andere assignment.

room with a view
Duidelijk niet in chronologische volgorde. Het zicht vanuit mijn hotelkamer (in het Biltmore) waar ik gedurende de eerste nacht verbleef.

het kerkhof
Het kerkhof. Take two.

henry moore
Een beeld van Henry Moore, ergens in Cambridge, MA. Cambridge zoals in de universiteit. RI moest daar overigens niet veel voor onder doen, want zij hebben de befaamde Brown University.

het kerkhof
Het kerkhof. Take three.

room with a view
Room with a view. Dit doet me denken aan een postkaart van Firenze.

het koppelken
Campus life.

De beelden zijn niet gecorrigeerd, enkel verkleind naar 800×600. Als ik het niet vergeet zal ik morgenochtend (op het werk) een paar correcties aanbrengen.

[update 200202110745: done. Ik moet dringend photoshop op mijn mac installeren, of anders eens uitzoeken of fireworks ook de levels kan manipuleren.]