bezig

Soms heb ik wel de indruk dat ik, zo niet goed, dan toch wel deftig bezig ben. Op 7/10 moet ik een (jazz) fotoshoot gaan doen, en misschien ga ik —op verzoektoch nog naar Jazz Brugge voor foto’s en verslaggeving. Niet dat ook maar één van die dingen mij ook maar één euro gaat opbrengen, maar het zijn wel zaken die ik *graag* doe.

staff outingHet doet mij dermate plezier dat ik u zelfs wil vervelen met een foto waarop ook ik prijk (ik plak niet (graag) op papier), genomen tijdens de recente staff outing. Ondergetekende was net bezig tortilla-‘pannekoeken’ op te warmen, toen hij vriendelijk doch dringend werd verzocht toch maar even aan de andere kant van het fornuis plaats te nemen voor een foto. De tortilla mocht nadien de vuilbak in (niet waar: hij was té veel gebakken voor gebruik, maar we hebben hem toch maar lekker naar binnen geschranst).

En hoe gaat het met u, vandaag?

8 gedachtes over “bezig”

  1. Tiens… ik had me u nooit voorgesteld als een zwarte medemens. Aan uw zoon is het nochthans niet te zien.

  2. @Ralph: mag ik uw adres even alstublieft? Dan ik u de factuur voor een nieuw toetsenbord toesturen. Ik heb een halve tas koffie over het oude uitgeproest 😀

Reacties zijn gesloten.