lijstjes! planning! snel!

Voor ik helemaal in de soep draai met mijn planning, heb ik toch een paar concertdata opgezocht op het Grote Internet. Kwestie van zelf te weten welke avonden ik nog vrij heb (de zondagen, die liggen al lang vast natuurlijk).

En dan heb ik mijzelf twee beperkingen opgelegd: het moet zich zoveel mogelijk in Gent afspelen (want ik ga niet graag met de wagen én dan kan ik bovendien achteraf eventueel iets voor Het Project schrijven), en jazz krijgt voorrang.

Dat betekent dat ik Jazz Brugge niet heb opgenomen (te weinig vakantie, en het meeste heb ik nog maar gezien of zie ik elders), en dat ik de verschrikkelijke taak heb te moeten kiezen tussen het Kronos Quartet in de Bijloke en Dave Burrell in de Vooruit, op 3 oktober (ik denk dat het Burrell gaat worden –Kronos heb ik al gezien, en Burrell werd mij met stip aangeraden; en zoals ik net schreef: jazz heeft voorrang).

Nog een dilemma: het Motives Festival in Genk (15-18/11), vs Uri Caine (15/11) en Tricycle (18/11) in de Bijloke. Grrmbl. Vooral Henri Texier feat. Carlo Nardozza en Rabih Abou Khalil op Motives spreken mij sterk aan (misschien komen die wel net de 16e en de 17e!).

En dan is er nog het filmfestival: met vier à vijf films per dag en een paar avondlijke evenementen, zal er maar weinig tijd resten voor de concerten op 12, 15, 18 en 19/10. Ik zal maar beter eerst het programma van het filmfestival afwachten.

Hm. Er zijn nog wel wat gaten. Nog een opera misschien? Of Uitgelezen?

Of hebt u nog tips?

Een gedachte over “lijstjes! planning! snel!”

Reacties zijn gesloten.