vakantiedrukte

Had ik het niet gezegd, dat ik de rest van de vakantie ook wel vol zou krijgen?

Hoewel ik gepland had de ganse dag van foto te doen (ik wil niet meer wachten om de foto’s van Jazz in ’t Park te verwerken), ben ik er amper toe gekomen om ze allemaal te bekijken, de onscherpe te verwijderen (veel minder dan gedacht), en de overblijvende te importeren in Aperture. Het doel is max 1 per artiest over te houden. Over de workflow bericht ik achteraf.

Wegens plaatsgebrek in ‘den bureau’ moest ik noodgedwongen eerst een beetje opruimen, en voor ik het wist (1) deed ik veel meer dan nodig, en (2) was het middag en moesten we lunchen. Daarna zijn we richting Ikea getrokken, in de ijdele hoop een paar opbergkasten te scoren –veel te veel volk, en dat is absoluut mijn ding niet. We zijn wel met drie kaders (lijsten) naar huis gekomen, zodat ik eindelijk een paar posters (of foto’s) kan [uit|op]hangen.

En ziet, binnen een half uur moet ik weg om te vergaderen voor Het Project. Morgen tweede poging.

Een gedachte over “vakantiedrukte”

  1. dat het in Ikea druk was verwondert mij niet. Afgelopen maand was het nog te horen in het journaal dat ze omwille van het slechte weer 30% meer bezoekers hebben, een mens moet toch iets doen als het slecht weer is en een beetje binnenhuisdecoratie en aanverwante staan dan net iets hoger op de agenda dan tijdens een hittegolf

Reacties zijn gesloten.