pro (quater)

Zij hoeven u in uw aankoop niet te volgen: bij de Mac Pro, en het Cinema Display, werd –naast het 3-jarig AppleCare Protection Plan– een doos met Aperture meegeleverd. Het was een build to order-optie, maar een die meteen de levertijd van ’24 uur’ naar ‘2 tot 3 weken’ verlengde, waardoor ik gewoon de zelf-te-installeren software heb besteld.

(Veel keyboard shortcuts heb ik nog niet geprobeerd, de basis zaken zijn voor de hand liggend, en ik denk dat ik toch eerst een de meegeleverde DVD tutorial ga bekijken. Het is voor mij –opnieuw!– veel meer wennen aan de Apple Gamma setting dan wat dan ook.)

En om Squadra T meteen gerust te stellen: nee, ik heb mijn bestelling niet via IT-Pro geplaatst. Ook niet via Macc; ik had hen wel gecontacteerd, en daarbij duidelijk vermeld dat ik kon genieten van de Onderwijskorting, maar toch kwam hun offerte zo’n 2.000 EUR duurder uit dan waar ik mijn geld uiteindelijk heb besteed.

Mijn bestelling heb ik geplaatst via de Apple Store. Op een zaterdagavond, rond 20u30. Twee minuten later werd ik opgebeld door… Citibank Visa, om te verifiëren of mijn betaling klopte (ik heb dit jaar een gratis upgrade naar Visa Gold gekregen). Ik was behoorlijk onder de indruk van die service (waarmee ze natuurlijk ook zichzelf indekken, etc.). Maandag wist ik al dat mijn bestelling woensdag zou geleverd worden (dinsdag was een vrije dag: de 15e), en voor de middag heb ik alles aan huis gekregen. Ik ben dan ook zeer tevreden over de Apple Store.

8 gedachtes over “pro (quater)”

 1. De miserie begint natuurlijk pas als er wat aan schort… Waar moet je dan heen en hoelang duurt dat niet?

 2. Zeer juist. In elk geval niet naar de fnac.

  Hout vasthouden, maar buiten een niet nader genoemde monopod, heb ik nog nooit met niks problemen gehad. Ooit loopt het mis natuurlijk.

  Maar dan is er nog altijd het Apple Care Protection Plan met reparaties ter plaatse voor desktopcomputers:

  Dit uitgebreide plan biedt telefonische ondersteuning door Apple deskundigen, reparaties ter plaatse voor desktopcomputers,(1), wereldwijde dekking voor reparatiekosten, ondersteuningsinformatie op het internet, krachtige diagnosesoftware, en dat alles voor een zeer betaalbare prijs.

 3. ik zweer tegenwoordig ook bij de apple store.
  mijn 23inch deed raar bij aankomst -de doos was al beschadigd- 1 telefoontje naar apple en ik kreeg de belofte dat er een nieuwe display zou geleverd worden 2 dagen later.
  de volgende ochtend om 10u: de bel, UPS met een nieuwe display.
  plots 2 displays… de andere werd 3 dagen later terug mooi gehaald.

  mooie apple onderwijskorting EN factuur. en perfecte service.
  bij echte defecten ga je gewoon naar de Apple Repair Service (arc) in dilbeek. Onder garantie gebeurt daar alles gratis en perfect. En voral behoorlijk snel.

 4. Interessant 🙂

  Apple is gewoonweg kwijlen, fijn te horen dat de service ook dik in orde is. Omwille van die service zweer ik tot nu toe bij Dell.

Reacties zijn gesloten.