heimelijk

Allez dan. Hoewel het bij de meeste politieke partijen duidelijk is dat de milde propaganda voor Gent een politiek kantje heeft —vanhartegent.be is duidelijk afkomstig van de sp.a; gebetendoorgent.be is onmiskenbaar van de VLD/Vivant– zijn andere daar duidelijk minder open in.

Leefbaargent.org bijvoorbeeld, een op het eerste gezicht politiek onafhankelijk forum, blijkt geregistreerd door Kristina Colen, voorzitter van het VB, afdeling Gent.

Wreed grappig wordt het dan, wanneer Dirk Van Haudenhuyse (10e plaats op de VB lijst), zichzelf volmondig akkoord verklaart met de regels van het forum. Maar ronduit hilarisch wordt het pas, wanneer Tanguy Veys bij de admin komt klagen dat zijn posting en poll […] zonder boe of bah werd verwijderd.

Veel aandacht krijgen ze weliswaar niet, ondanks het feit dat ze –zonder politieke vermelding– wekelijks perberichten over hun forum rondsturen. Och, laat het hen maar bij een gezellig onderonsje houden.

5 gedachtes over “heimelijk”

  1. Grappig: ik ben nog nooit op die website leefbaargent.org geraakt, altijd wel iets van problemen, vandaag zijn ’t blijkbaar databankproblemen.

Reacties zijn gesloten.