verdwenen

Wel duizend ideeën om hier te posten heb ik (dat komt ervan als ge te lang alleen thuis zit –niet lachen, daar vanachter), en al de ganse avond naar de Beatles zit te luisteren.

Zo’n weblog is allemaal goed en wel, maar eigenlijk schrijft ge dat vooral voor uzelf (of voor uw nakomeling(en) –in de ijdele hoop dat die dat ooit allemaal gaat doornemen). Bepaalde posts wilt ge u herinneren, terwijl ge andere liever zo snel mogelijk van uw indexpagina ziet verdwijnen –en meteen ook uit uw archief, al wilt ge uit een of andere obstinate afkeer van zelfcensuur daar niet aan toegeven.

Maar die posts die ge u wilt herinneren, of die ge gemakkelijk terug wilt kunnen vinden. Bookmarks maken van uw eigen site is net weer iets te ijdel bevonden, dus hoogst waarschijnlijk komt er iets genre ‘info pagina’, maar dan best off. Of een categorie. Of beide. Maar voor een categorie moet ge weer door tig posts gaan dwalen in de editor, en daar hebt ge de goesting niet voor.

Posts die ik me wil herinneren (in willekeurige volgorde):

  • the protecting veil: voor wie mij een klein beetje wil leren kennen
  • jazz bij opatuur: de eerste keer bij Tuur
  • ge zijt allemaal zot: toen ik écht enthousiast was over een optreden
  • Maxwell: ik ben stekezot van dat liedje
  • De Chicago files: toen ik voor het werk (IISI World Congress) naar Chicago mocht. In Business Class want intercontinentaal. En de eerste keer waarin ik heb getracht een verhaalstructuur te brengen (en naar eigen denken in geslaagd ben ook).
  • lightyears behind: waarin ik toch enigte frustraties kwijt moest, zonder ze u te vertellen.
  • borrowed time: waarin ik opbiecht dat ik eigenlijk nooit dertig had mogen worden.

Etc. Ooit. Ooit zal ik dit wel eens aanvullen, en een dergelijke pagina maken. Misschien. Tons ne keer.