wikken en wegen

Jan DecleirGe kunt niet naar alles gaan, zo is gisteren nog maar eens gebleken. Op 7 maart werden niet alleen de Joseph Plateau Prijzen 2005 uitgereikt, in Auditorium 2 in de Ledeganck werd plaats gemaakt voor de informatievergadering over het Gewestelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan (GRUP) “Stationsomgeving Gent Sint-Pieters – Koningin Fabiolalaan”.

Het was een moeilijke beslissing geweest, ware het niet dat ik reeds lang op voorhand had beslist de Plateau Prijzen 2005 bij te wonen, zodat de informatievergadering geheel en al uit mijn geheugen was verdrongen.

Vooral de receptie achteraf, met veel filmmensen en lekkere hapjes, sterkte mij (achteraf) in mijn keuze. En weer heb ik veel te weinig foto’s genomen, omdat (1) ik geen zin had voorturend rond te sluipen, en (2) ik nog steeds geen deftige flash heb (en dat eigenlijk ook niet wil, denk ik). Bij gebrek aan dat flitslicht heb ik dan maar gebruik gemaakt van de belichting van de cameramensen. Handig, zo’n cameraploeg.

4 gedachtes over “wikken en wegen”

  1. Toch wreed schone foto. Echt zelf getrokken? Duidelijk genen flash nodig met een cameraploeg erbij.

  2. Echt waar zelf getrokken. Met mijn D70 en een 50mm lens op f/1,8 1/60s 640ISO in RAW. De volgende keer bestel ik terug een cameraploeg voor de belichting 🙂

  3. Bruno, prachtige foto ! Sta er versteld van dat dat zo op 1 2 3 ongemerkt is gelukt.

  4. JD blijft ne crème van ne mens om te zien en zeker wanneer hij zo schoon in beeld komt.
    Infovergadering over Gent SP had naar ’t schijnt niet veel nieuws te bieden en heeft in elk geval veel minder volk getrokken dan vorige editie

Reacties zijn gesloten.