het einde van Gentblogt

Kijk, een troll.

[ironie aan]

Bart jongen, tussen ons gezegd en gezwegen: wij van GB worden volledig betaald door de Sp.a. Iedereen van het bestuur werd politiek benoemd, in die mate dat wij enkel nog rode kledij mogen dragen, en in het gezelschap van Jos Geysels mogen worden gezien, en dan nog alleen in de Vooruit. Bovendien zullen wij ook enkel nog linken naar de rode krant DM (en de HUMO) ipv naar het tsjevenbastion DS, alwaar men bovendien zijn interne ruzies graag ‘out‘ via de regionale versies van de VUM-kranten. Nietwaar Karel (kvk).

Wij zijn dan ook zwaar verbolgen dat het journalistieke wonder Bart Vanacker, ofte Hullabaloo (die overigens een account heeft bij GB), dank zij een weergaloos stukje investigatieve journalistiek, dit complot heeft opgespoord en in de openbaarheid heeft gebracht. Waarlijk, het/hij kent zijn gelijke niet.

Nu zullen wij hoogst waarschijnlijk niets anders kunnen dan deemoedig het hoofd buigen voor de *echte* journalisten (die hun bronnen checken en zo, en de mensen waarover ze schrijven om hun mening vragen), en ons rood vzw-tje, ofte de voorpost van de Sp.a op het internet, moeten opdoeken.

[ironie af]

ROFL. YHBT. YHL. HAND.

7 gedachtes over “het einde van Gentblogt”

  1. toeme zeg maat! mijn dekmantel ontdekt door een ware onderzoeksjournalist!
    te wapen!!! hangt de rode vlag uit!
    vaart door de rode zee!

    koelt uw rode kaken!

  2. Gelukkig hebben jullie de Marlon nog om je te verdedigen. 😉
    Sterkte kerels, ’t is allemaal te belachelijk voor woorden. SP.a, gentblogt, leuven … wat gaan ze nog uitvinden om ons allemaal belachelijk te maken en interne oorlogjes proberen te starten ? Pfff … we zullen maar gewoon voortdoen zeker ?

Reacties zijn gesloten.