vijf!

(1) En daarmede werd ik nogmaals gepubliceerd. In de catalogus 2006-2007 van Bis Produkties prijkt opnieuw Henk (aka lief), in pixels gecapteerd door yours truly (op pagina 60). (Waarvoor wij ergens rijkelijk werden beloond. Met dank ‘foor die ploemen’ en de naamvermelding.)

(2) Sinds gisterenavond mag u mij aanspreken als vijfde lid van de vzw. Meer info volgt niet noodzakelijk. Muhahaha. Hm. Sorry.

(3) Binnenkort wordt eindelijk XP op mijn PC geladen; kwestie dat ik bij het desinfecteren van mijn moeders PC wat ervaringsdeskundiger uit de hoek kan komen. (Gisteren was het weer van ’tiens, bij win2000 zit dat ergens anders’.)

(4) Straks heb ik de ganse dag Photoshop opleiding (naar verluidt met nadruk op de basis, dus ik heb alvast een paar rapporten klaargelegd om onderwijl door te nemen). Hoewel ik niet zo’n expert ben als Michel, werk ik al met Photoshop sinds 1994.

(5) Vanavond gaan we nog eens naar de film. Het wordt bijna gegarandeerd Crimen Ferpecto (en mogelijks daarna Ordinary Man) want ik heb zo’n vermoeden dat Tessa graag ook Match Point zou zien. Anderzijds speelt dat laatste in de Sphinx, is de kans groot dat we nadien toch de DVD kopen, en ga ik met Tessa liever naar de Skoop omdat we daarna nog in ’t Kiekenskot of de Martino kunnen uithangen. Maar ik heb zo’n verschrikkelijk goed gevoel over de tweede film, al komt er dan weer een keuze bij: ga ik met de wagen (en waar laat ik die dan achter) of keer toch maar te voet terug naar huis? Boeiend, nietwaar.

(Appendix) Oh, vannacht stond het er nog niet op, maar Herman heeft gewonnen. Verdiend!

2 gedachtes over “vijf!”

  1. ik kon er gisterenaovd niet bij zijn bij de vzw, en ’twas te laat om nog zo ver af te zakken
    alles goed verlopen dus! cool!

    en ja den herman zijne keuken is nu wereldvermaard en terecht!

  2. …en 6. Ons Tessa is bijna weer thuis, laatste sessie (Presidential Symposium) begint zo dadelijk, en dan straight to the airport! Woehoe!

Reacties zijn gesloten.