Clotilde schrijft een boek

Een beetje uit het oog verloren, maar Clotilde schrijft een boek. Ze had er al over bericht eind november, en vandaag krijgen we een tweede stukje (eigenlijk minder interessant dan het eerste).

Clotilde, voor wie het niet mocht weten is de française (expat) van Chocolate & Zucchini, arguably het beste foodblog van het Gansche Internet™. U vindt er recepten zoals Shortcut Orangettes, eenvoudige pannekoeken, Gingersnaps (the next best thing to speculoos speculaas?), ricotta, en zelfs Vlaamsche stoverij. EEn nu schrijft ze dus een boek.

Ze is er overigens al mee bezig sinds 2004, had haar eerste voorstel klaar in de lente van 2005, en heeft vlak voor de zomer haar job opgezegd om zich volledig aan het boek te kunnen wijden (haar contract met de uitgever was pas rond in september).

Is ze nu ook een problogger?

3 gedachtes over “Clotilde schrijft een boek”

  1. Aargh… zo’n lekker stuk traditie met een merknaam benoemen! Speculaas, Bruno! Als geheugensteuntje kan je de mantra ‘Sinterklaas brengt speculaas’ gebruiken…

    Maar wel interessante link. En mooie nieuwe foto.

  2. Aha, we leren weer wat bij. Gekaramelliseerde koek dus… Interessant. Ik geef het door aan mijn moeder, een fervente speculaasverdedigster 🙂

Reacties zijn gesloten.