9 gedachtes over “voorbarig”

 1. Antwoord op Uw vraag. Waarschijnlijk wel. Persoonlijk heb ik de de hoogtepunten uit mijn leven gewaarmerkt op een kartonnen bord. Zo een onnozel karton waar je op de achterkant de rest van het jaar kan zien. Zo zie ik dat ik voor het eerst in mijn leven gen**kt heb met een meisje op, 15 oktober 1985 en dat ik drie weken daarna met een druiper naar de dokter moest gaan. Enfin, ja, dat staat daar allemaal op. In code , natuurlijk. Ik hou die kartonnen borden nog steeds bij me want dat is mijn verleden. Moest ik dat kwijt zijn dan grr.. Maarr . eigenaardig , de laatste tijden hou ik geen karton meer bij , ik weet niet waarom , maar ik ik hou meer van de herinneringen in mijn hoofd. Ze zijn leuker. En vooral , wat ik nooit vergeet: de muziek. Dat is de max! Muziek. Day an night, nignt and day. Die heerlijke strelingen met iemand met ‘die muziek’ is onvergetelijk! Mmm, dat is iets wat ze me nooit meer gaan afnemen, Tjiens. I think of you, making love to you , day and night.

 2. ik heb getwijfeld 2 weken geleden en em dan laten liggen. was nog wat vroeg. then again. vorig jaar waren ze in december al uitverkocht…

  een vriendin heeft me 3 dagen geleden de hare al getoond. 🙂 dus je bent niet alleen.

 3. héhé, dat treft. Vanmorgen net dezelfde gekocht. Twee stuks zelfs: eentje voor lief en eentje voor mezelf.

 4. Deze ochtend gezien dat ze in de Supra Bazar ook al Moleskines verkopen. Zou het dààr zijn dat Hemingway de zijne ging halen?

 5. Mensen die DVD’s in FNAC kopen vind ik al zonde van hun geld. Ze daar bestellen is er helemaal over.
  Er zijn helaas maar weinig plaatsen duurder dan FNAC… .

 6. Over het algemeen genomen is MediaMarkt het goedkoopst. Er is ook een vrije grote keuze en niet alleen gewoon de commerciële Amerikaanse films (maar wel overwegend). Op dvdzone2.com hebben ze ook scherpe prijzen en de extra kost voor de levering is beperkt. Als NL ondertiteling geen vereiste is, kan je op Amazon.co.uk ook koopjes doenL. Er zijn ook verschillende (gratis) eBaykloons waar je nieuwe/occasie DVD’s voor een goeie prijs kan vinden :
  http://www.qoop.nl
  http://www.kapaza.be
  http://www.marktplaza.be/.nl
  Prijzen verschillen vaak meerdere euro’s. Dus effe uitkijken en je hebt snel een gratis DVD aan uitgespaard geld !

 7. Ik ben op zoek naar waar je in Brussel een Moleskin kan kopen… In de Fnac hebben ze er dus als ik het goed begrepen heb?

Reacties zijn gesloten.