anciaux de populist

Anciaux is er als de kippen bij om zijn electorale kansen terug wat veiliger te stellen. Bekijken we even deze uitspraken uit Hoezo, Gent wordt niets gegund? met als onderschrift: Minister van cultuur Bert Anciaux droomt hardop van toparchitectuur in Gent (DM 30/092005).

Over het winnende ontwerp van Neutelings-Riedijk zegt hij het volgende:

Overigens, en als ik nog een fout mag aanstippen in het traject voor het Muziekforum: het winnende ontwerp voor het forum vond ik ook niet je dat.

Welk ontwerp dan wel zijn goedkeuring wegdraagt? Dat van Toyo Ito natuurlijk. Want laat dat nu net het ontwerp zijn dat ook door de Gentenaars zelf een warm hart werd toegedragen.

Misschien moeten we dan maar eerder aan een uitbreiding van het S.M.A.K. denken?

Geen sprake van. Het Forum-bis zal verrijzen aan de Waalse Krook, in het centrum van de stad. Geen haar op mijn hoofd ook dat eraan denkt om een winkelcentrum te integreren in het nieuwe Forum.

Naar de mond praten kan hij alvast. Dat deed hij ook al bij het begin van het project toen hij zijn medewerking toezegde voor het Forum. Vandaag belooft hij opnieuw? Maar wat was die uitdrukking alweer? Met een kluitje in het riet sturen? Of is het van het kastje naar de muur? Ah. Politiek.

Een gedachte over “anciaux de populist”

  1. K heb ook een beetje de indruk dat hij tezelfdertijd iedereen wil gelijk geven en naar de mond praten. (om daarna iets anders te doen)

Reageren niet meer mogelijk.