wedstrijd

Ondertussen heb ik nog steeds een fnacbon te geef. Vijf euro –hoewel goed voor twee Jommekes– is niet bepaald de lottopot, maar wie het kleine niet eert, etc.

Zoals hier reeds aangekondigd volgt nu een eenvoudige vraag, en wanneer u daarop het juiste antwoord hebt geraden, is de fnacbon voor nu. In geval van ex aequo, vind ik er wel iets op.

De vraag luidt: hoeveel foto’s heb ik getrokken tijdens de periode van de Gentse Feesten (inclusief –voornamelijk– het Blue Note Festival)?

Dit behelst de periode 14-25 juli 2005, die begint met een (onscherpe) foto van Toon van Dionant tijdens het optreden van het Robin Verheyen Trio op de openingsavond van het Blue Note Festival (DSC_6124.NEF), en eindigt met een (onderbelichte) foto van Bertrand Flamand, organisator van het Blue Note Festival, tijdens de uitreiking van de prijs voor Jong Jazz Talent 2005 in de Duvel Droomschip tent (DSC_XXXX.NEF).

U verbindt de volgende woorden (‘net’ ‘volume12’ en ‘wedstrijd’) tot u het e-mail adres bekomt waarnaar u uw antwoord stuurt vóór zondag 4 september om 23u23. 1 inzending per persoon.

Geef er een lap op.

8 gedachtes over “wedstrijd”

  1. tien dagen aan twee gieg per dag is twintig gieg. 1 gieg in hoogste jpg zijn zo’n 350 foto’s (of toch RAW?) Zevenduizend foto’s?

Reacties zijn gesloten.