meer geheugen

Gisteren ben ik dan toch maar een extra geheugenkaart gaan bijkopen (in de fnac wegens meest practische plaats), waardoor ik nu over drie ‘schijfjes’ van 1GB beschik. Twee Compact Flash kaartjes, en een MicroDrive.

De jongste aanwinst is een Lexar Pro (80x). Dat de aankoop niet nodeloos was, bleek al meteen gisteren op het Festival: Briskey, Lizz Wright, Cassandra Wilson, en Solomon Burke. Goed voor drie maal 1GB (RAW+JPEG), en dan mochten we ‘slechts’ tijdens de eerste drie (of twee bij SB) liedjes ons ding doen. Ik zie mij volgend jaar al met zo’n geheugentank van 40GB+ afkomen.

3 gedachtes over “meer geheugen”

  1. hoe archiveer jij alles?
    Heb je een oneindig grote harde schijf? Zet je alles op CD’tjes of DVD’tjes? Want zo maar even 3 gig op een avondje is me wel heel veel.

  2. Morgen ga ik m’n splinternieuwe D70 halen. Het verschil tussen de D70 en de D70s (in prijs dan) heb ik besteed aan zo’n geheugentank: ik ben eens benieuwd of het zo gemakkelijk is als ze voordoen. Voor de rest heb ik maar 1 CF cardje gekocht van 1GB, met de tank moet dat meer dan volstaan.

Reacties zijn gesloten.