kliks

Laat ik u maar niet langer in spanning houden, na de aankondiging in de comments:

Blogger Bruno neemt je mee op zijn letterlijk billenknijpend spannende NMBS-saga, en hoopt intussen stilletjes dat een batterij vlijtige kabouters zijn waterprobleem de kop indrukt. Zijn aparte fotolog,’the parallax view‘, is oogsnoep van de bovenste plank!

Welkom dus, ook aan de lezers van e-Clickx. Om het u gemakkelijk te maken, vindt u hier, in omgekeerd chronolgische volgorde, meer info over:

Al wil ik u toch ook allerminst de takelopsommingen (01, 02, 03, 04, 05), mijn wedervaringen op circuit (01, 02, ), de verhaaltjes, het taalgzwets, en mijn bijwijlen niet van enige genialiteit verstoken interventies op andere weblogs weerhouden.

Vergeet inderdaad ook The Parallax View niet te bezoeken, mijn flickr feed, of gent.blogt. Zeg nu nog eens dat u niet wordt geholpen om uw tijd nuttig door te brengen.

3 gedachtes over “kliks”

  1. Het is niet eerlijk. Ik neem ook iedere dag de trein naar Brussel en ik maak nooit zulke spannende dingen mee. Ja, dat de trein een wagonneke of twee, drie vergeten is, dat wel. Maar dan aan de achterkant van de trein. En een uurke later.

Reacties zijn gesloten.