meer!

Meer foto’s, meer muziek, meer boeken, meer strips, meer lawaai, meer vakantie!

Pieter[l|r] heeft gelijk: flickr is een groot feest. Ik zag het vroeger als een alternatief voor tpv, maar eigenlijk is het meer een aanvulling daarop. Enfin, ik bekijk hoe ik het juist ga aanwenden. Het zou goed zijn als je een badge zou kunnen maken van foto’s uit een photoset. Wreed praktisch is inderdaad de ‘contactsfeature, waardoor je in één oogopslag alle recente foto’s van said parties te zien krijgt. Makkelijker dan RSS (tenzij in mijn reader een feature zit die ik nog niet ontdekt heb).

Meer muziek: binnenkort start ik met wat korte CD-besprekingen of aanraders, voorzien vaan een voorbeeld-mp3, die dan maximaal of een week of zo beschikbaar blijft. Een procdure schaamteloos afgekeken van excellente muzieksites zoals daar zijn: aurgasm, Gunter likes french fries, Jazz and Conversation, Xanax Taxi, en vele andere. Think of it as december.org redux –voor de vier man die zich die site nog herinneren.

Meer boeken: op mijn nachtkastje ligt Zorro, het nieuwe epos van Isabel Allende (vanochtend gekocht in de Limerick), waarmee ik een Tessa te snel ben af geweest (tsja, had ze maar niet naar dat congres in Stockholm moeten gaan).

On an entirely different matter zijn ‘ze’ (De Lijn) dit weekend begonnen met het groots weekendoffensief om de tramsporen in onze straat te vervangen. De komende vier weekends wordt er rond de klok gewerkt, met navenante last voor de omwonenden. Niet dat ik er voorlopig ook maar iets van heb gemerkt (behalve dan dat net tijdens dit regenweekend de trams niet rijden in onze straat). Binnenkort (= volgend weekend) wat foto’s maken.

That’s it. Wat betreft de strips, ga ik straks (zodra ik mijn logon gegevens heb ontvangen) de ‘explorefeature van De Poort eens bekijken (misschien meer daarover later), en die vakantie, tsja, een mens moet kunnen dromen.

(BTW stay tuned volgende week, voor de fnac cadeaucheque.)

8 gedachtes over “meer!”

 1. Een boek ergens anders gekocht dan in de Fnac? En ’t is dan nog zaterdag! Proficiat 😉

 2. het is fantastisch, hij heeft de fnac losgelaten.
  En terecht me dunkt. ik moest vandaag een dvd halen voor vaderdag, in de Fnac en het was de absolute hel: kinderwagens, gedrum en 20 min aanschuiven aan de kassa.

  gmrpf

 3. Een boek, hmm, ja, hmm… maar ik heb wel 7 CDs van de fnac meegbracht (ze moesten maar niet zo goedkoop zijn). Mijn goed voornemen is om volgende week de helemaal uit de fnac weg te blijven.

  @i: ge moet vroeger gaan hé: tot 11u blijft het redelijk rustig.

 4. Foto’s maken van de werken van de tram? Damn, ik sta hier met een been in het deurgat en met mijn ‘kodakske’ in mijn ander hand…
  Omteréérst!

 5. om ELF uur?
  ik ben vrijdag noch zaterdag uitgeweest en zat dus twee dagen op een aanvaardbaar uur in mijn bed, maar dan nog ben ik om elf uur nog aan het slapen hoor.

  Life begins at noon.

 6. Ook een goed Fnac-tijdstip is anderhalfuur voor sluiting op vrijdagavond. Geen kip! Die zijn ze namelijk allemaal aan het inkopen in de Delhaize.

Reacties zijn gesloten.