interessant

Vooral de geschreven pers (cfr DS, DM) ontfermt zich over het mysterie van de Piano Man (02). De Piano Man, zo u het heeft gemist, liep begin april in Sheerness (Kent) rond, in een keurig, maar doorweekt pak, volledig in de war, en zonder enige indicatie van identiteit. Toen hem een blad werd aangereikt om zijn naam op te schrijven, tekende hij een piano, en toen hij naar een piano werd gebracht, speelde hij uren na elkaar de ene compositie na de andere.

Deze middag leek de oplossing eventjes dichterbij (‘Piano Man’ said to be French street musician), maar de ‘Franse straatmuzikant’ blijkt maar een van de meer dan driehonderd mogelijke identiteiten te zijn die worden nagegaan (Piano Man Theory ‘Neither Proven Nor Discounted’).

Even zelfs werd de man –nadat hij niet alleen een piano, maar ook een Zweedse vlag had getekend– verward met de Zweedse pianist Martin Sturfalt (26), who has homes in London and Stockholm. But Sturfalt said from Sweden last night: “It is not me.”

Ondertussen heeft Remmery een nieuwe dreigbrief ontvangen, wordt er schoon schip gemaakt met rokers in de ambtenarij, en wordt ook de strijd aangebonden met fietsterroristen.

Het gaat vooruit in de maatschappij.

Godver. Dat komt ervan als ge nog rap een cut & paste doet en op publish drukt alvorens naar een laatste vergadering te spurten. Ik had hier een ander einde aan gebreid, maar het zal ondertussen wel ergens op ’t werk verloren gegaan zijn.