update ii

Nog gauw even een update voor we nog eens een deftige entry gaan schrijven.

We hebben terug warm water, het dak is hersteld, en het internet is komende. Ttz de kabelverbinding is OK, en ik kan via ethernet aan het internet, maar om een of andere reden werkt het niet als ik via mijn firewall connecteer, noch via airport. Het zou kunnen zijn dat Telenet slechts 1 MAC adres aanvaardt binnen de zoveel uur, dus misschien lost het probleem zich vanzelf op. Ik ga nog even zoeken, en anders zie ik vanavond wel. (Als er iemand mijn vermoeden kan bevestigen…)

[update (na het lezen van de commentaar van Laurens)] De visjes zijn ok. De kardinaaltjes en de pleco kennen mij al, of liever, ze kennen hun ‘moment der voeding’ reeds. De pleco krijgt om de twee dagen een pilletje voer (dat naar de bodem zinkt) waarvoor hij reeds in de aanslag zit. Ook de kardinaaltjes troepen samen als ze me het voedingsluikje zien openen.

Alleen de glasmeervallen blijven zich angstig verstoppen, in het groen, of achter de filterbak. Eén of twee durven wel eens naar de oppervlakte komen om hun deel van het eten op te eisen, maar de andere moet je echt gaan zoeken.
(En nu wil Tessa natuurlijk nog Guppies bij, en Henri een Botia (Nemo, Nemo), maar ik denk dat we dan een overpopulatie tegemoet gaan. Flatneurose en al.)

Een gedachte over “update ii”

  1. Je vermoeden klopt ivm het MAC adres. Straks (of vanavond) heb je weer access.

Reacties zijn gesloten.