Seattle (i)

Bedankt voor alle uitingen van bezorgdheid. Om met de pointe te beginnen: wij zijn er, en onze bagage is er ook. Op hetzelfde moment en met hetzelfde vliegtuig nog wel.

In London is het —zoals gezegd— een uur vroeger, en bovendien had de aansluiting nog vertraging ook. Wij hebben helemaal niks rebooked, maar zijn –bloedneusgewijs– gewoon naar de juiste Gate gewandeld en hebben daar het juiste vliegtuig geboard. Van Terminal 5 (waar onze vlucht uit Brussel landde) naar Terminal 4 (waaruit onze vlucht vertrok), is het overigens achttien minuten met een shuttle.

We waren pas gerust toen het vliegtuig –met ons erin– opsteeg, en helemaal content toen we onze bagage op de carrousel zagen verschijnen. De douane was voor een keer nergens een probleem. In Terminal 4 deden ze zelfs vlak voor onze neus een nieuwe gang open –dus mochten we als eersten door– en in Seattle waren ze verschrikkelijk ontspannen.

inkopen

Het huis waarin we zijn terecht gekomen, en dat ik al ergens in januari had ‘besteld’ is beter dan verwacht. En de verwachtingen waren al goed. Kirby, de eigenaar/bewoner heeft een prachtige woonst, twee verdiepen, smaakvol ingericht. We hebben net wat inkopen verricht, wat gegeten, en nu gaan we slapen. Het is ondertussen 6u (’s ochtends) Belgische tijd ofte 20u Seattle time. Het is meer dan 24 uur geleden sinds we opgestaan zijn. En het is nog steeds vrijdag.

Oh. Dit is wel degelijk Seattle: het is nog geen moment gestopt met regenen.

7 gedachtes over “Seattle (i)”

  1. Zo’n een prachtige keuken! Mijn mond viel letterlijk open toen ik de foto zag. En dat fornuis… Ik ben er niet goed van.

  2. ik ben zeer blij dat alles zo vlot is verlopen en heb hard voor jullie geduimd. Er is niks zo rottig als een reis van 24h pakweg te zien verdubbelen in tijd. En al zeker niet met een kind erbij, kan ik mij voorstellen.

    En nu rusten en jullie draai vinden é. en dan uitgebreid laten weten hoe het daar is.

    En als jullie iets missen: roep maar, dan sturen we het op!

  3. maar zo vlotjes! heb je dan al internet ’thuis’? en inderdaad: fantastisch leuke keuken. is het zo’n elektrisch fornuis met van die rare platen? ik ben al benieuwd naar jullie verdere avonturen daar!

Reacties zijn gesloten.