Q&A – u vraagt, wij draaien

Hoeveel cd’s passen er (ongeveer) in zo’n billy, vroeg Darkman (back to cds).

Ewel, zoveel:

Hoeveel cd’s passen er (ongeveer) in zo’n billy

Het zijn standaard Billy’s, van 80cm breed (die rechtse is een smallere, maar lijkt groter door de vervorming van de lens), met daarin een speciaal cd-schap, dat blijkbaar niet meer te verkrijgen is (als ze wel nog ergens te verkrijgen zijn, dan hoor ik het graag, ik zoek er namelijk nog). Zo’n plugin deelde een gewoon billy-schap in acht vakjes in, en in één zo’n vakje krijg je 16 cd’s. Zonder onderverdeling krijg je er ongeveer 75 op één plank. (Ik heb iets van een tweeduizend cd’s.)

En wat ga je daar doen? MS bezoeken?, vroeg Unexpected, naar aanleiding van het Seattle-avontuur (300 euro gespaard).

Ewel, niets.

Tessa gaat voor drie maanden als visiting physician naar het Fred Hutchinson Cancer Research Center, en Henri en ik gaan mee.

In elk geval zal ik er Henri drie maand les geven. Hij zit in het derde leerjaar, dus dat moet nog wel net lukken –en ik krijg bovendien het lerarenlessenpakket mee, zodat ik niet alleen kan spieken maar ook de wettelijk bepaalde leerstof kan behandelen.

Voor de rest: veel rondwandelen, lezen, foto’s maken, en weblog postjes schrijven. Denk ik.

4 gedachtes over “Q&A – u vraagt, wij draaien”

  1. en hopelijk ook enkele uitstapjes naar de Rocky Mountains of de grens over naar Vancouver en BC 🙂

  2. Thanks man. Ziet er stevig uit. Heb zelf ongeveer de helft van jouw verzameling (1000 dus). Jammer van die cd-inserts, maar je kan altijd extra planken kopen en zo tenminste de hoogte in twee delen. ’t Zal dat worden voor mij denk ik.

  3. gebruik hetzelfde ‘systeem’. en toen ik dit plugins niet meer vond, heb ik er zelf een paar in elkaar geknutseld. op zich niet zo moeilijk, alleen moet je erop letten dat ze breed genoeg zijn, anders valt de cd aan de kant een verdieping lager…

Reacties zijn gesloten.