back to cds

Pffft. Ik was de elektronische muziekafspeelplaats een beetje beu. Nee, ik heb niks tegen iTunes (integendeel), maar ik ontdekte dat mijn muziek toch anders klinkt als ik er via een cd naar luister. En dat ik gerichter luister. En minder naar steeds hetzelfde. Ik heb drie Billy’s vol cds (vroeger was daar een speciaal inzet systeem voor beschikbaar, nu zijn er waanzinnig dure Benno’s), en ik luisterde enkel nog naar wat ik het laatste jaar op mijn harde schijf had gezet. Dwaas.

Dus heb ik mijn Beolabs van mijn computer afgekoppeld, en terug aan mijn Beosound 3000 gehangen. Waardoor ik niet alleen opnieuw naar cds, maar nu ook terug naar de radio luister terwijl ik werk. Mijn last.fm account wordt daardoor onderbenut, maar dat is een deel van mijn online leven dat ik gerust vaarwel wil zeggen.

(En waar is mijn pick-up hier ergens?)

7 gedachtes over “back to cds”

  1. Zeg Bruno, kan het zijn dat ik je met Henri op de Driekoningenommegank gezien heb? Zo ja, kan je me eens contacteren?

  2. @Gudrun: alleen als dat in Zele was, want daar zaten wij de ganse avond te (schoon)familiefeesten…
    @Karel: bijna een half jaar (ik gebruik hem ondertussen al een maand of twee-drie opnieuw)

  3. @Peter: wel, ik ben de laatste tijd serieus teleurgesteld in de radio. Dat er overdag vaak crap te horen valt, wisten we al langer, maar nu is het ook ’s avonds soms huilen met de pet op. Waar gaat dit eindigen?

  4. Slightly on topic : hoeveel cd’s passen er (ongeveer) in zo’n billy ? En wat geeft dat qua gewicht en doorzakkende planken ? Heb nl. zelf een gigantische verzameling en wil van de huidige uitpuilende rekken overschakelen op benno’s of billy’s. De benno’s bevatten hier in huis al dvd’s en ken ik dus, maar billy’s kopen zou een pak goedkoper zijn.

Reacties zijn gesloten.