gefrustreerd?

Tot negen uur geslapen, vanochtend. Henri was om acht uur reeds naar beneden gekomen, maar om een of andere duistere reden heeft hij ons toch niet wakker gemaakt, maar in plaats daarvan verkozen dat uur te vullen met Jommekes en andere stripverhalen.

Om 10u30 had ik een afspraak op de Bijloke, voor foto’s en een artikel voor het Project (tune back in ergens midden februari), maar eigenlijk had ik meteen stof voor nog minstens één extra artikel. Tessa en Henri zaten ondertussen in het SMAK, waar ik om 12u30 ben toegestuikt, nog wat foto’s heb genomen, en vervolgens zijn we gaan eten naar de Rincon Español (Normaalschoolstraat). Ik ben net terug –Tessa en henri zijn gaan fietsen– en eigenlijk heb ik meteen stof om minstens vier artikels schrijven –het optreden van gisterenavond niet meegerekend (daar schrijf ik ook nog wel iets over).

Straks ga ik naar Tuur (Phil Abraham & Benoit Vanderstraeten); morgen ga ik waarschijnlijk naar de Hot Club (Sax-Appeal brengt muziek van Nyman, Hus, en Reich); dinsdag naar de Vooruit (Jef Neve); woensdag een Rondleiding (Lichtwandeling). En over het meeste ga ik niks kunnen schrijven wegens tijdsgebrek. En dan ben ik nog steeds niet tot aan de cinema geraakt. Donderdag misschien.

’t Is behoorlijk frustrerend soms (een day job te hebben).