stop een panter in uw tank

Le nouveau OS est arrivé. Gisteren op het werk, in een grote kartonnen doos van amazon uk. Daar kopen was iets goedkoper, maar vooral veel sneller dan in België.

Eerst geprobeerd bij IT Pro, vorig weekend. Sorry, enkel voor de mensen die hun copie gereserveerd hebben. Maar als u ’t wilt bestellen; de kans is groot dat het hier volgende zaterdag wel ligt.
Hmm. Dank u, maar neen, dank u.

Dan de Apple on-line store. Nice, en ik kan zelfs proberen om de software met de onderwijs korting te kopen (Tessa werkt tenslotte aan (voor?) de (R)UG), maar dat vereiste een aantal papieren bewijsstukken, dus too much hassle. De software zou gratis (!) worden afgeleverd binnen 2 tot 5 dagen na verzenddatum.
Hmm. Allez dan. Factuuradres Gent, afleveradres Brussel. Maar wat staat er in de kleine lettertjes?

Als u betaalt met Visa/Mastercard en het afleveradres afwijkt van het kaarthouderadres, eist Apple uit veiligheidsoverwegingen aanvullende documenten waaruit het juiste adres blijkt. De bestelling wordt verwerkt na ontvangst van deze documenten.

Toch maar eens gaan kijken bij amazon uk: bingo. Dinsdag besteld, vrijdag geleverd. En zoals gezegd iets goedkoper dan in België, zelfs verzendingskosten meegerekend.

En ondertussen heb ik het al geïnstalleerd ook.