pokkekoud

gefeliciteerd

(Rolleiflex FX 80mm f/2.8, Fuji Reala, 100ASA)

’t Is echt wel megakoud. Henri zet ’s ochtends zelfs de kap van zijn pull op omdat anders “zijn oren eraf vriezen”. Wij vinden dat lichtjes overdreven, maar het ziet ernaar uit dat we toch een deftige winter tegemoet gaan. Al mag daar gerust opnieuw wat sneeuw bij zijn, als de weergoden –in een vlaag van nostalgie– dan toch insisteren de temperatuur tot onder nul laten zaken.

Het is zelfs lastiger om die eerste moeilijke stap te zetten en het huis uit te gaan om te lopen. Gelukkig heeft mijn doktertje uit het verre California wat warmte meegebracht, en een paar looppulls van The North Face –al is een Amerikaanse medium eerder een Europese (X)Large, zo was ik vergeten. Oh, en nieuwe loopschoenen ook (voor een derde van de prijs alhier –en dan hebben we die dollars nog niet eens naar euro’s geconverteerd voor die berekening).

Hebt u het ook zo koud?

4 gedachtes over “pokkekoud”

  1. ja eigenlijk wel, waardoor ik dringend een nieuwe jas moet kopen. Trouwens, die ijskoude lucht tijdens het lopen inhaleren doet af en toe zelfs pijn aan de borstkast.

Reacties zijn gesloten.