laatste loodjes

Die 15 kilometer in de verzengende hitte vanochtend, waren geen goed idee. Vooral niet omdat we een paar uur daarna al moesten aanzetten naar de ferry die ons naar Bainbridge zou brengen. Een voettocht van een halfuurtje/drie kwartier, daarna nog een wandeling op het eiland bij de zeer sympathieke collega van Tessa. Wiens vrouw een fotograaf is. Zo aangename mensen alweer: zeer bescheiden, alles kan, niks moet, heel relaxed. Helemaal het soort mensen dat we gaan missen.

Daarna hebben we nog een carry-on voor Tessa bijgekocht, waarin ik al een archival box heb gestoken met mijn negatieven. Dat was in de REI, helemaal aan de andere kant van de stad dan waar de overzetboot aanmeerde (alweer een voettocht), dus ik ben helemaal uitgeput. Ik heb –als afscheid *kuch*– nog gauw sandaalachtige schoenen gekocht, wat een primeur is, gezien ik sinds mijn tienerjaren geen open schoenen meer heb gedragen.

De zakken zijn nog net niet helemaal gepakt, maar binnen een paar minuten kunnen we online inchecken. En morgen gaan we voor de laatste keer bij Skillet Street Food eten. Maar eerst slapen. Ik ben op.

2 gedachtes over “laatste loodjes”

 1. Hey,

  klinkt raar, want jullie komen terug naar België, maar ik ga jullie nog missen 🙂

  Ik ken jullie enkel via dit weblog en Gent lijkt me toch niet zo boeiend als Seattle.

  On the other hand, it’s probably the people behind the blog that are interesting, so maybe there won’t be that much change.

  Nice to know you, keep blogging when you’re back!

  Henri

 2. Goeie terugreis gewenst!
  Ik vond het tof om jullie avonturen in Seattle te volgen. Leuk dat je de moeite genomen hebt om elke dag iets te posten.

Reageren niet meer mogelijk.