sound asleep

Vrijdagavond had Tessa Xylocaine meegbracht (2% oplossing), zodat ik me toch maar naar de spaghetti-fuif heb gewaagd. Niet zo’n best idee, want ik was de dag erna volledig uitgeput.

Balans van het weekend:

* vrijdag bijna de ganse dag geslapen (tot ongeveer 15u), rond 19u spaghetti gaan eten (tot groot jolijt van de vrienden er een derde van een flesje tabasco opgekieperd –dan was het flesje leeg– en met veel smaak opgegeten. Je hebt nog een flesje van mij tegoed Michiel).

* zaterdag even wakker geworden om 8u door Henri, en dan aan één stuk door geslapen tot 17u, vervolgens vier uur wakker gebleven, en terug geslapen tot vanochtend 8u.

* zondag om 8u er dus uit, want op de middag hadden we gasten (Tom, Kim, en Linde die voor slechts een paar weken uit de USA teruggekomen waren), en ik moest nog eten maken.

En nu (19u15) lig ik er al terug in. Net Buffy gezien, en ik denk dat ik terug ga slapen. Morgen moet ik er om 5u uit, en dinsdag en woensdag zijn het weer de ganse dag meetings (Internet Learning of Steel Applications and Processes –jawel).

Weekend! Welk weekend?