Chicago (donderdag)

Deze laatste dag toch maar opnieuw opgestaan om 5u. Om 7u vertrok de bus voor de plant tour, waar ik the institute mocht vertegenwoordigen. Dat betekende om 6u30 beneden in de lobby, na een korte briefing om 6u.

Om 15u terug in het hotel, inpakken, en wegwezen.

De dag vooridien was ik nog in Chicago op zoek gegaan naar cadeaus. Voor Tessa bleek dat vlot te lukken, maar de enige toy stores die ik in de winkelstraten vond, waren Disney Store en Lego Store –waar bovendien de keuze enorm beperkt was (zeker naar Amerikaanse maatstaven). Waarschijnlijk heb ik gewoon niet in de juiste plaatsen gekeken –ik had dan ook maar erg weining tijd voor shopping.

Op de valreep heb ik nog twee cadeaus voor Henri gevonden: een baseball van de Chicago Cubs (die voor het eerst sinds 1908 nog eens hebben gewonnen), en een radiogestuurd autootje. En dat was nu eigenlijk net waar ik naar op zoek was.

De service van BA (British Airways) is enorm goed. Voor het vertrek had ik mij (gratis) lid laten maken van hun Executive Club waardoor je airmiles kunt sparen. Eén van de zaken die je daarbij kan opgeven, zijn de maaltijdvoorkeuren. En, lo and behold op de terugreis was dit reeds in de systemen doorgedrongen, en was aan boord zowaar rekening gehouden met mijn voorkeuren.

The special meal you requested, Mr. Bollaert.” Puike CRM.