chronologisch

De Morgen blogt! Of liever: laat bloggen, politici nog wel.

In alfabetische volgorde mogen 6 toppolitici […] exclusief voor De Morgen bloggen: Bert Anciaux, Karel De Gucht, Bart De Wever, Freya Van den Bossche, Herman Van Rompuy, en Mieke Vogels. In hoeverre ze dat ook zelf doen is weer iets anders, maar doet eigenlijk maar weinig ter zake.

Maar wil er alstublieft iemand aan de mensen van De Morgen diets maken dat commentaar op zo’n blogpost chronologisch wordt getoond, met de meest recente onderaan?! Ik denk eigenlijk niet dat ik, op het hele wijde interweb, ook maar één weblog ben tegengekomen waar de commentaar andersom werd getoond. Waarom ook, want het gaat geheel tegen de normale leesrichting in: je leest eerst het artikel, dan scroll je verder de commentaar in, die je ook chronologisch naar onderen toe verwerkt.

Grmbl. Alsof het al niet erg genoeg is dat ze mij hun krant niet eens kunnen bezorgen.

4 gedachtes over “chronologisch”

  1. Misschien hebben ze hun inspiratie wel gehaald op de fora van De Standaard Online. Daar worden de reacties ook tegen de logische leesrichting in gesorteerd.

  2. Bij Skynetblogs doen ze het ook omgekeerd, daar komen de laatste commentaren ook vanboven te staan. Zeer vervelend, vind ik.

Reageren niet meer mogelijk.