Bettie

Donderdagavond is er een optreden van Bettie Serveert in de Charlatan. Ik heb van die groep ooit één (1) CD gekocht (Dust Bunnies), die grijs heb gedraaid ten tijde van mijn zelfstandigheid in de jaren 90. Puike muziek om goed bij uit de bol te gaan. Sindsdien heb ik de groep niet echt meer gevolgd –veel roddels gehoord– en ondertussen is één van de mede-oprichters (drummer Berend Dubbe) gesplit, maar Bettie toert nog steeds ijverig verder (met boegbeeld Carol van Dijk).

Nu had ik de kans om donderdag foto’s te maken van het optreden (voor Het Project), maar ik heb opgezegd. Het optreden begint pas om 22u, en dat haal ik gewoon niet. Want 22u wil zeggen pas gedaan rond 00u, en dan moet ik nog van de Vlasmarkt naar huis zien te geraken (geen bussen of trams meer) en om 6u15 er opnieuw uit. Not an option.

De ochtend erop vertrekt Tessa bovendien op congres (ASH, in Orlando, USA), en dus gaan we er die avond toch even kort op uit (en vroeg terug naar huis). Dringend tijd om nog eens bij de Martino langs te gaan.

Een gedachte over “Bettie”

Reacties zijn gesloten.