moe maar voldaan. reeds!

Gisteren Jazz in ’t Park iets te enthousiast ingezet vrees ik. Als onverantwoorde ouder(s) mocht Henri overigens mee voor de laatste groep van de dag (Frederik Leroux Quartet), waarna Tessa nog met een kennissenkring van het UZ kwam aanzetten. Resultaat: de laatste tram gemist –nogal wiedes, want we zetten pas aan om ergens middernacht– waardoor we in de gietende regen te voet huiswaarts mochten. (Al waren er vrijwilligers genoeg om ons een lift te geven –koppigheid heet zoiets, denk ik.)

Gezien Henri toen duchtig lag te slapen, had ik bovendien beslist hem naar huis te dragen (zowat van het Zuidpark totaan het Sint-Pietersstation), en vooral dat laatste is mij niet goed bekomen. Vandaag doen we het wat kalmer aan: Henri gaat bij zijn grootouders logeren, wij gaan rond zessen een hapje eten, en na het optreden gaan we onmiddellijk huiswaarts. Of dat is toch de bedoeling.

De Duveltent is met dit weer overigens zeer geschikt om een deftig licht te krijgen (zowel het natuurlijk licht als kunstlicht), enkel de muzikanten aan de linkerkant van het podium blijven een beetje in het duister zitten. Centraal en rechts (vanuit de zaal gezien) wordt er echter interessant licht geworpen. Gisteren nog een recensie-exemplaar van de debuutCD van het FLQ mogen ontvangen (Angular), dus u krijgt van mij binnenkort nog wat foto’s en hopelijk ook een bespreking.

Ook de catering is zoals elk jaar de moeite waard, in het Zuidpark. Voor amper drie euro heb je een lichte lunch (vandaag een tortilla met gemarineerde kip), een hamburger, of nen hieten nond (hotdog).

Gratis muziek, goedkope lunch, foto-op, en vandaag zelfs een streepje zon. Daar zijn wij best voor te vinden.

2 gedachtes over “moe maar voldaan. reeds!”

Reacties zijn gesloten.