misc 20030610

Die DNS wordt er precies niet beter op. Ik ga morgen eens met de netwerk-mens spreken. Enfin, ondertussen van thuis dan maar.

 1. Jawel, het is wel degelijk een dergelijk Japans mes. Het stuk(ske) duimvlees is nog altijd niet terug gegroeid (na drie dagen), maar een dokter in de familie komt deze keer goed uit. (Al is ze vandaag weer van wacht, en mag ik er dus zelf de isobetadine en daarna Fucidin aan smeren.)
 2. In de categorie “blij dat ik met den moto ben”, er vandaag eventjes de site van Verkeersinfo Vlaanderen op nageslaan. Ik had namelijk half in de gazet zien staan dat er opnieuw wegenwerken op het traject Gent-Brussel zouden aanvangen. En jawel:
  • Tussen Wetteren en Merelbeke gaan ze een brug afwerken (van 23/06 tot 31/10). Echter, Geen noemenswaardige hinder te verwachten. Gebeurlijke kijkfile mogelijk. Vertragingen van vijf minuten.
  • Maar dan gaan ze verder werken aan het stuk tussen Groot Bijgaarden en Affligem (van 15/06 tot 31/10). Het verkeer gaat er over drie versmalde rijstroken. Vertraging voor de ochtendspits wordt geschat op 15 min. en voor de avondspits een ruim half uur.

  Goed nieuws is dan dat de werken aan de Oudenaardsestaanweg bijna afgelopen zijn (voorziene einddatum 30/06 –ze zijn al bezig van 01/06/2002). Dan kan eindelijk ook die afrit terug open –een pak sneller ’s avonds, als ik me goed herinner. Nu nog de Voskenslaan terug dicht (niet voor het einde van 2003) en we kunnen ’s ochtends weer sneller naar de autostrade.

 3. Zie dat nu. Quark Xpress 6.0 voor OS X is uit. Slechts 900 USD (en dan heb je nog geen Passport). D’er zal weer inkt vloeien…
 4. Oef. ’t Is gedaan. Cruel Intentions 2, een sequel van een waterig afkooksel van Valmont of Dangerous Liaisons (naar keuze) ofte de brievenroman van Pierre Ambroise François Choderlos de Laclos (1741-1803). Ik heb daar ooit nog een citaat uit op de muur van mijn middelbare school-kamer geschreven. Waar is de tijd. Vol self inflicted Weltschmertz en poëzie.
 5. Maar kijk, Law & Order begint…