yotta

Ons Tessa heeft het ook zitten. Opgescharreld van mij, heeft het voor haar natuurlijk iets meer consequenties gezien haar voorgeschiedenis van astma, allergieën en andere luchtwegtoestanden. Ik moest ze vanochtend ei zo na niet aan het bed vastbinden, want ze had voorbereidingen, patiënten, en andere zaken die op haar lagen te wachten. Allemaal waar natuurlijk, en ze is in haar werk veel onmisbaarder dan ik in het mijne (denk verhoudingsgewijs aan yotta vs yocto), wat ik meteen als argument kon gebruiken (als ge u nu niet verzorgt zult ge zonder twijfel voor langere tijd ‘out’ zijn –de vorige keer liep ze met een longontsteking rond).

Ze blijft dus thuis, zodat ze maandag opnieuw kan gaan werken, en zondag meekan naar ParkJazz.

2 gedachtes over “yotta”

  1. Voorstel: Tessa (zachtjes) vastbinden aan een strandstoel in de tuin met een goed boek en een vers sapje of een grote kan thee. Met dit stralende weer kan een extra portie vitamine D wellicht de stress van het niet kunnen werken ietwat verminderen.
    Wens haar alvast veel beterschap!
    Veel groeten van ons allemaal (en ook hier worden de meisjes – groot en klein – nog ietwat ‘getormenteerd’ door hoestbuien en snotteraanvallen maar beterschap is reeds in zicht 🙂 )

Reacties zijn gesloten.