gescheiden

Twee donderdagen geleden had ik op het werk afsgesproken dat ik tegen vorige vrijdag een zeer basis kladversie van de Digital Document Flow voor de organisatie zou klaarhebben. Vorige donderdag wordt mij –net voor ik naar huis vertrek– meegedeeld dat het wel ‘leuk’ zou zijn als ik maandag (vandaag dus) een presentatie zou kunnen geven over mijn visie op die Digital Document Flow. ‘Het zou leuk zijn’, valt vanzelfsprekend te intepreteren als: doen! Met een presentatie ipv een ‘basis kladversie’.

Het moet zowat zes jaar geleden zijn dat ik nog eens werk mee naar huis heb gebracht. Werk en het echte leven houd ik liever gescheiden, omdat (1) ik me dreig in dat werk te verliezen voor de rest van het weekend en (2) ik stress. Terwijl ik onder normale omstandigheden noch thuis, noch op het werk in een stresskonijn verander.

Aldus was het voor mij grotendeels een minder aangenaam weekend. Maar de presentatie is (zeer) goed verlopen, dank u.

2 gedachtes over “gescheiden”

  1. Ah. Ik zal je moeten teleurstellen. Meer dan een “ge moogt nog de beste software hebben, als de mensen niet meewillen, zal het niet lukken”, ga ik daarover niet vertellen. Want zoals je ondertussen waarschijnlijk wel weet, hou ik het werk zoveel mogelijk buiten dit weblog. Als het algemeen genoeg is/wordt, zal ik het niet nalaten daarover toch te vertellen hoor 😀

Reacties zijn gesloten.