inhaalbeweging

Maandag moet zowat de drukste tv-avond van de week zijn. Op die avond krijgen we immers zowel Lost als Rome voorgeschoteld. En als ik dan, zoals deze week, net op die dag nog eens naar een ‘vergadering’ moet dan staan we voor een moeilijke keuze.

Tenzij er een bereidwillige ziel kan worden gevonden, die ervoor heeft gezorgd dat ik enkel Lost had op te nemen, waardoor ik vanochtend op de treinrit van Gent naar Brussel, de derde episode van Rome heb kunnen bekijken. Op de PSP.

We onthouden de volgende dialoog, tussen Titus Pullo (Ray Stevenson) en Lucius Vorenus (Kevin McKidd). Lucius is verschrikkelijk verliefd op zijn (eigen) vrouw (Niobe), maar heeft geen idee hoe hij ervoor kan zorgen dat zij ook van hem gaat (blijft) houden.

I love her. I require that she loves me also else I am merely her slave.

Daarom verzoekt hij Titus hem te helpen ervoor te zorgen dat Niobe hem liefheeft. Titus komt met een aantal tips af waaronder dit:

Also. Very important. When you couple with her there’s the spot just above her cunt, like a little button. Now. Attend to that button and she will open up like a flower.

Lucius aanhoort met groeiende verbazing Titus’ betoog, tot hij hem gevexeerd vraagt:

How do you know this about Niobe?

Waarop Titus vol ongeloof uitroept:

All women have them! Ask anyone.