priorweb sucks (3)

Qua timing kan het tellen. Vandaag is de lijst met genomineerden voor site van het jaar (2005) on-line gekomen. Beleefd als ik ben –de mensen van ZDnet/Clickx hebben mij een mailtje gestuurd om mij te berichten dat ook ik genomineerd ben (samen met 49 anderen) voor het onderdeel “Blog Sites”– beleefd als ik ben dus, ga ik even het boeltje doornemen, kwestie van mijn stem uit te brengen.

Alle, maar dan ook alle genomineerde sites zijn vlot toegankelijk, met uitzondering van, u raadt het al, dit weblog. De prijs interesseert mij niet –al is de nominatie misschien leuk, maar goh, één van de vijftig is niet echt een verwezenlijking te noemen– maar ik wens bereikbaar te zijn. Priorweb doet niet aan bereikbaarheid; Priorweb sucks geldt blijkbaar nog steeds.

Overigens, hebt u nog naar Priorweb op Google gezocht, recentelijk? Ik zet er even een screenshot bij (klikken voor groter). Ondanks voorafgaand protest, is er blijkbaar toch niet zo’n groot verschil met 24 juli 2005.

google vindt: priorweb sucks

(Voor het einde van de maand verhuis ik trouwens naar dreamhost. Kwestie van tijd te vinden om WordPress in te stellen zoals ik het wil.)

En ach ja, ik ben dus genomineerd. U hoeft zich zeker niet verplicht te voelen voor mij te stemmen. Ik heb het zelf ook al moeilijk genoeg om er uit die 49 slechts drie andere te halen (u stemt toch ook niet voor uzelf, mag ik hopen).

5 gedachtes over “priorweb sucks (3)”

 1. u staat ook vrij hoog genomineerd…
  but i didn’t vote for you…
  1) niet omdat ik u geen toffe peer vind
  2) wel omdat ik nooit snap waarover uw posts gaan als het over internet en pc’s gaat 😉 ik stem nooit voor iets wat ik niet snap
  3) ik mocht maar drie stemmen uitbrengen :s
  🙂
  succes doed!

 2. Haha! Ik zou wel willen. Maar ze proberen wel mijn persoonlijke gegevens af te luizen…

  Hmz. Wedstrijd aan koppelen is wel leuk. Maar ondertussen hebben ze toch maar mooi weer een databankje met je persoonlijke gegevens. Misschien klink ik nu enorm paranoia…

  maar als ik mijn stem uitbreng, dan wil ik dat wel anoniem doen. En een wedstrijd, dat hoeft écht niet voor mij.

 3. Ik heb voor uw chef gestemd! “Bollaert! is die site van die cd van op uw bureau van verleden week van de database al bijna af!”?

Reacties zijn gesloten.