lentelentelentelente

Het kriebelt! Ik wil de motor van stal halen. Vanochtend was ik toch wel een klein beetje jaloers toen ik ze in Brussel, vanuit mijn raam op de 9e verdieping in de Albert II-laan, zag toestromen. En dit weekend is het bovendien opendeurweekend bij BMC.

Edoch:

  1. De Albertlaan (in Gent) ligt momenteel geheel en al open als een lijk bij Vesalius. Al mag dat op zich geen probleem zijn, ware het niet dat ze net het voetpad voor mijn deur hebben opgebroken, en ik door noch tussen kan.
  2. En zelfs al was dat voetpad mooi gelegd, dan nog stond onze wagen tussen mijn motor en de openbare weg. Gewoon verplaatsen helpt niet, want wegens te weinig gebruik (en de te lage temperaturen de laatste tijd), is de batterij leeg.
  3. En dan nog zou ik dit weekend niet kunnen gaan, want Tessa moet voor een seminarie naar Praag, waardoor ik alleen op Henri moet letten. (Wat dan weer geen verplichting is, maar een plezier.)

Het zal niet gemakkelijk worden, tijdens ‘het seizoen’, te kiezen tussen de motor (vrijheid) en de trein (lezen). (Tenzij de zweetgeur op het openbaar vervoer die keuze voor mij vergemakkelijkt.)