Boeken 201212

Kijk zie, we hebben 2011 afgesloten met Nikki Heat 3, en we hebben 2012 afgesloten met Nikki Heat 4. Drie keer is een trend, maar dat zien we volgend jaar dan wel weer.

En ik heb (nets iets meer dan) één boek per week gelezen, dat stemt mij dan weer gelukkig. We proberen het in 2013 nog beter te doen (en (dus) nog kieskeuriger films te bekijken).

 1. Frozen Heat (Nikki Heat, #4) / Richard Castle / 2012
  “Hot on the heels of Richard Castle’s #1 New York Times bestseller Heat Rises comes the fourth novel in the Nikki Heat series, Frozen Heat. Nikki Heat and Jameson Rook are together again, facing an unsolved murder mystery that has haunted Nikki for ten years.”
  Deze reeks toont een mooie ontwikkeling; er blijven parallellen met de televisiereeks maar de boeken gaan een paar stappen verder. Ik blijf het de moeite waard vinden.

(boeken vorige maand)

Strips en aanverwanten

 • Daytripper / Fábio Moon & Gabriel Bá / 2011
  So, what is life all about? Dit stripverhaal is een tranche de vie, maar dan van een heel leven en niet van een momentum, terwijl dat eigenlijk hetzelfde is. (Ik ben altijd bang om iets vijf sterren te geven, maar hier is het wel gerechtvaardigd, denk ik.)
 • Une nuit à Rome, cycle 1 (#1) / Jim / 2012
  Intrigerend. Benieuwd naar de rest.
 • Le jeu vidéo / Bastien Vivès / 2012
 • La blogosphère / Bastien Vivès / 2012
 • La guerre / Bastien Vivès / 2012
  La guerre is de minst interessante aflevering van de vijf boeken, maar voor de rest is het zeer leutig om lezen.
 • Jazz Maynard : Une trilogie barcelonaise / Raule & Roger / 2012
  Een bundeling van de eerste drie boeken van wat hier une trilogie barcelonaise wordt genoemd, al verscheen in 2010 een vierde deel. En ja, ik was aangetrokken door het woord ‘jazz’ in de titel.

Een gedachte over “Boeken 201212”

 1. Ik wist geeneens dat die boeken echt bestonden! Geschift gewoon! Denk dat er hier nog eentje rondloopt die dat met veel plezier zou lezen 😉

Reacties zijn gesloten.