profiel

Pffft. De Firefox preview release laat je inderdaad best ongemoeid. De helft van de extensions werken niet meer, en nadat ik terug versie 9.3 heb geïnstalleerd, werken bepaalde extensions nog steeds niet.

De extensies wissen en herinstalleren blijkt niet te werken (toch niet voor Bookmarks Synchronizer 0.9.6). Geen probleem, dan smijt ik maar mijn profile folder eruit. Nope, lukt niet. Alles dan maar weg (ik heb tenslotte nog steeds die bookmarks op de ftp server staan, en de rest kan allemaal opnieuw gedownload worden).

Nope. Godver. Dan maar google. Zit ik een uur te zoeken naar mijn profile folder op de powerbook, blijkt dat er ook nog een alternatieve locatie voor die folder bestaat (cfr de MozillaZine Knowledge Base): naast de normale locatie op MacOS X (˜/Library/Mozilla/Firefox/Profiles/<Profile name>/) kan ook deze gebruikt worden: ˜/Library/Application Support/Mozilla/Firefox/Profiles/<Profile name>/.

Miljaar. Extensies verwijderd en opnieuw gedownload, en het probleem is opgelost.

3 gedachtes over “profiel”

  1. Ik had meer problemen dan alleen de extensies: het programma wou niet sluiten (ik moest *altijd* een force quit doen), en het duurde langer dan bij 0.9.3 om op te starten. Het was ook trager in gebruik. Misschien moet ik inderdaad alles maar wegsmijten en van nul herinstalleren, maar dan wacht ik daarvoor liever op de full release –die er toch heel binnenkort aankomt?

Reacties zijn gesloten.