Muziek

Wat ik hier absoluut het meeste mis –behalve dan een handvol mensen die hopelijk weten wie ze zijn, maar ik vermoed dat er een paar zijn die het niet verwachten; edoch ik heb het over wat en niet wie— wát ik dus het meeste mis, dat is mijn muziek. Toegang tot mijn toch wel behoorlijke collectie –die ondertussen grotendeels gedigitaliseerd is, enfin de jazz toch– en een deftige muziekinstallatie om ze op af te spelen.

Wat ik eigenlijk niet echt mis, is de televisie. Ik heb nog geen enkele keer bewust naar tv gekeken. Henri heeft Cartoon Network, waarnaar hij dagelijks even mag kijken –zoals bijvoorbeeld naar seizoen twee van Star Wars The Clone Wars, dat vorige week net afgelopen is. (“Maar geen nood, papa, vanaf vandaag zenden ze gewoon vanaf seizoen één alles opnieuw uit.”)

Och, we gaan eens wat muziek bestellen zie, en op de laptop zetten. En we gaan binnenkort eens naar wat concerten gaan ook. Heb ik al gezegd dat Jef Neve hier binnenkort optreedt? Met José James? Geheel gratis zelfs?

Een gedachte over “Muziek”

Reacties zijn gesloten.